We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Gevulde portobello op de BBQ

Voor mijn winkelmandje

Tijd voor een vleesvervanger op de BBQ

Met dit recept eet zelfs de grootste vleesfan met smaak vegetarisch. Je kunt dit ook als hamburger op een broodje eten, met een beetje sla en tomatenketchup. 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de BBQ tot 150°C. Hij mag niet meer roken en er mag geen vuur meer te zien zijn, enkel nog de gloeiende kolen. 
  2. Hol de portobello uit. Verwijder het steeltje en haal de lammellen weg met behulp van een lepel. 
  3. Doe een klein scheutje olijfolie in de portobello
  4. Snijd de tomaten door midden (bekijk dit handige filmpje) en vul de portobello met de cherrytomaatjes
  5. Snipper een sjalot en een teentje knoflook en strooi dit over de tomaatjes. 
  6. Kruid met een snufje peper en zout en leg de portobello op de BBQ
  7. Snijd ondertussen de mozzarella in plakjes.
  8. Beleg de portobello na 10 minuten met wat plakjes mozzarella 
  9. Na 15 minuten is de gevulde portobello helemaal klaar om opgediend te worden. Strooi er eventueel wat bladpeterselie over.

Eet smakelijk en geniet van dit gezonde en vegetarische BBQ recept!

Gepubliceerd 12/6/2023
door Marcus
in de categorie BBQ recepten