Gepofte zoete aardappel met romige kokos-cashew-spinazie
Voor mijn winkelmandje
Doe eens wat anders met spinazie, maak deze heerlijke gevulde zoete aardappel.
Bereidingswijze:
- Om saus van de cashewnoten te maken, week je de noten minimaal 2 uur in water.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Maak de zoete aardappelen schoon en prik met een vork in de schil. Besprenkel de aardappels met olijfolie.
- Leg de aardappelen 45 minuten op een beklede bakplaat. (draai halverwege de aardappelen om)
- Maak de cashewnoten droog en pureer deze met kokosmelk en zout en peper.
- Verwarm een grote koekenpan met een scheutje olie.
- Voeg de spinazie toe en roer de kokos-cashewsaus erdoor.
- Snijd de aardappelen open met een mes en verdeel de saus over de aardappelen.
- Strooi er voor wat pit, in ringetjes gesneden peper overheen.
Tip:
Ook lekker met broccoli als extra groente.
Gepubliceerd 8/6/2023
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht