Garnaalsalade
Voor mijn winkelmandje
Dol op garnalen? Dan is dit een heerlijk verfrissende salade! Lekker en makkelijk om mee te nemen als lunch, maar ook geschikt als voorgerecht.
Bereidingswijze:
- Heb je scampi’s of garnalen die nog gepeld moeten worden? Maak dan een sneetje in de rug van kop tot staart en pel de schaal eraf.
- Verwijder het zwarte ‘draadje’ en spoel de scampi’s of garnalen schoon.
- Droog ze voordat je ze gaat bakken.
- Laat je scampi’s niet te lang bakken. Anders worden ze taai. Bak ze dus kort op een hoog vuur en roer goed om. Zo’n dertig seconden per kant.
- Snijd de tomaatjes in 4 partjes en de rode ui in ringen.
- Verwijder de schil en grote pit van de avocado en snijd de avocado in blokjes.
- Maak de ananas schoon en snijd hem in blokjes. (Per persoon 1/4 deel)
- Voeg alles bij elkaar en doe er een schepje cocktailsaus bij.
- Klaar om van te genieten!
Gepubliceerd 25/3/2022
door Marcus
in de categorie vis voorgerecht & salade
door Marcus
in de categorie vis voorgerecht & salade